Emilie Lund Palsøe

Denne brugerkonto status er Approved

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Emilie Lund
Palsøe

Min primære interesse er politisk filosofi og etik. Jeg syntes det er interessant og vigtigt, at undersøge og bygge et samfund på baggrund af dybdegående refleksion, således at et samfund kan bygges op på bedst mulig vis med hensyn til alle dele i et samfund. Jeg ser (især som studerende), at der er et gennemgribende fokus i økonomisk vækst hos vores politikers forståelse af samfundet. Derudover er jeg meget interesseret i forståelsen af køn i samfundet nærmere bestemt kvindekønnet, hvorfor jeg finder NKIF meget interessant.

Jeg har gået på Vordingborg Gymnasium- Her skrev jeg SRP omkring ligestillingsdiskursen. Derudover skrev jeg AT-opgave omhandlende en utilitaristisk undersøgelse af den danske svineproduktion.
Jeg studerer nu på RUC- her har jeg skrevet tre forskellige projekter. Et af projekterne handlede om diskursen af idealet "Den rigtige familie". Mit andet projekt handlende om en undersøgelse af Den Korte Radioavis publicserviceforpligtelse. Mit tredje projekt omhandlede en diskursanalyse omkring kvinderettigheder i to forskellige brudflader, her undersøgte vi Mary Wollstonecrafts kvinderettighedsdiskurs.
Lige nu arbejder jeg på et projekt omkring forståelsen af etik i virkelighedens verden.

Jeg studerer Filosofi og Socialvidenskab på RUC på mit 4. semester